Marktplaatsvermelding

Geplaatst op: 20-08-2014

Een vermelding op marktplaats kan diverse dingen opleveren. Marktplaats is de vraag- en aanbodsite voor de gewone consument, maar ook winkeliers kunnen op Marktplaats hun producten aan de man proberen te brengen. Marktplaats heeft hier namelijk Admarkt voor bedacht. Op deze pagina kunnen winkeliers hun waar aanprijzen zonder dat ze daarvoor in het particuliere gedeelte terecht komen.

Goede rubriek

Op Marktplaats adverteren is vrij eenvoudig, maar kiest u vooral wel de goede rubriek waar een product of dienst binnen past. Marktplaats werkt namelijk aan de hand van deze rubrieken om het aanbod aan advertenties goed te scheiden. Mocht u product goed te plaatsen zijn in meerdere rubrieken, dan kunt u ook deze overweging maken. Als u er zeker van bent dat uw product of dienst in meerdere rubrieken thuis kan horen, dan kunt u meerdere rubrieken gebruiken.

Gebruik de ervaring van marktplaats

Marktplaats biedt al meer dan tien jaar ervaring aan op het gebied van het kopen en verkopen van producten. Als u dus wil adverteren op marktplaats, kunt u gebruik maken van alle mogelijke diensten die er al aangeboden worden. Bekijkt u ook de zakelijke pagina's van marktplaats om een idee op te doen hoe u het beste uw product of dienst kunt aanbieden.

Veel bezoekers

Vanwege het grote aantal unieke bezoekers van Marktplaats heeft de site iedere dag weer een hoge conversie. Deze bezoekers zijn op zoek naar van allerlei producten en diensten en proberen daarbij alle mogelijk aanbieders op Marktplaats te bekijken. Deze bezoekers bekijken samen miljoenen advertenties per dag, dus de kans dat uw advertenties ook bekeken worden is zeer aannemelijk.

Gerelateerde blogs
Persoonlijke gegevens beschermen Steeds meer activiteiten gebeuren online. Niet alleen sociale ... Lees meer
Keurmerken op website Met een keurmerk op de website, of diverse keurmerken op de we... Lees meer
Telefoonnummer controleren Websites kunnen wel een heel mooi design hebben en beschikken ... Lees meer
Goed wachtwoord kiezen Voor uw eigen veiligheid is het van belang dat u een goed wach... Lees meer