Over ons

het team achter bedrijfskwaliteit.nl wil u optimaal kunnen inlichten over de dingen waar u op kunt letten als u online aan het rondsurfen bent. Vaak komen er nog steeds vragen over hoe websites beoordeeld kunnen worden op kwaliteit en of het vermelden van het KvK-nummer verplicht is op een website. Op deze website geven wij graag meer duidelijkheid omtrent een aantal zaken zodat ook u helemaal op de hoogte bent en niet voor verrassingen hoeft komen te staan.  

Delen van informatie

U heeft misschien het idee om dit jaar een vakantie te boeken naar een mooie villa in Zuid-Frankrijk waar u twee weken onbeperkt kunt genieten van de zon? U twijfelt misschien alleen nog aan de echtheid en de betrouwbaarheid van de website. Dan zit u op deze website dus helemaal goed, want hier worden een aantal zaken uitgelegd over de betrouwbaarheid van websites. Geeft u uw ogen goed de kost als u serieus overweegt het vakantiehuis in Zuid-Frankrijk te boeken via particulieren.

Details kunnen u een vertrouwd gevoel geven

Het gebruiken of verwerken van de juiste details op een website kunnen u juist een vertrouwd gevoel geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aansprekende huisstijl of een goed geplaatst telefoonnummer als u informatie nodig heeft? Al deze aspecten zijn van onmisbaar belang als u van plan bent met een andere onderneming bijvoorbeeld in zee te gaan.

Beoordeelt u zelf op kwaliteit

Houdt u uw ogen goed open terwijl u op websites kijkt. Vaak kunt u zelf dus ook al een hele hoop informatie ontdekken door erachter te komen of bepaalde gegevens voorhanden zijn op websites. Mocht het om webshops gaan of om websites waarvan u weet dat er een vergelijkingssite over te vinden is, schroomt u dan niet om deze sites te bekijken, al moet u in uw achterhoofd houden dat sommige beoordelingen ook nep kunnen zijn.

Gerelateerde blogs
Marktplaatsvermelding Een vermelding op marktplaats kan diverse dingen opleveren. Ma... Lees meer
Keurmerken op website Met een keurmerk op de website, of diverse keurmerken op de we... Lees meer
Telefoonnummer controleren Websites kunnen wel een heel mooi design hebben en beschikken ... Lees meer
Kvk nummer controleren Sinds juli 2008 is het voor ondernemers verplicht geworden om ... Lees meer